Campanya recapte d’aliments

Comencem amb la setmana solidària a Llibres arreu del món. Del 23 al 30 de novembre.

Compra el teu llibre des de la nostra web www.llibresarreudelmon.com fent servir els enllaços a les botigues online  de Amazon i La casa del libro. El preu per tu serà el mateix, però estaràs colaborant amb 1 euro al Gran recapte del banc dels aliments.

 

El Gran Recapte d’Aliments a Catalunya és una campanya de recollida d’ aliments bàsics per aconseguir que las persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària.

Es calcula que actualment un 20% de la població viu en situació de pobresa a Catalunya. Aquestes persones requereixen la nostra solidaritat i la nostra capacitat organitzativa per no esdevenir persones marginades. I és amb aquest objectiu que des dels Bancs dels Aliments es posa en marxa aquest projecte, que enguany arriba ja a la desena edició.

El Gran Recapte d’Aliments 2017 va aconseguir 4.656.000 kg en més de 2.500 punts de recollida i i va comptar amb l’ajuda de més de 30.000 voluntaris. En l’edició del 2018 esperem comptar novament amb la necessària col·laboració de voluntaris i donants per fer possible aquesta gran acció en ajuda dels més necessitat del nostre entorn

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *