La filla de la tempesta

RESSENYA: «La filla de la tempesta et connecta des del primer minut . És una novel.la de fàcil lectura, amb una descripció molt detallada de la història. Magnifica història que no et deixa indiferent. Entrellaça diferents temes com l´emigració del poble andaluç a Catalunya durant els anys 60, el primer amor adolescent de la protagonista Mariana, i la brutal riuada que va arrassar Terrassa el 25 de setembre de 1962. Lectura 100% recomenable.» (Anna, novembre de 2019)

 

SINOPSI: A principis dels seixanta Catalunya rep una forta onada d’immigrants procedents d’Andalusia.
Jornalers que fugen de la seva terra a causa de la precarietat d’uns treballs en condicions infrahumanes i que arriben a milers a Barcelona amb el tren Catalán. Terrassa viu, en canvi, un
boom industrial; el fum dels vapors de la indústria tèxtil son el testimoni d’una riquesa que va
en augment.
Aquesta és la història d’una noia cordovesa de només setze anys que arriba a Terrassa amb
tota la família i la maleta carregada d’esperança i d’il·lusions. La descoberta d’un nou món i de
noves amistats omplen el seu dia a dia. Una història de supervivència als anys 60 enmig de fàbriques, cases benestants, barriades marginals i amb el marc de fons d’un fet tràgic del passat
recent, la cèlebre riuada que el 1962 va arrasar el Vallès Occidental i que malauradament va
canviar per sempre les il·lusions de la gent. Llegir més 

SANTI BARÓ RAURELL (Edicions 62)

Pots comprar aquest llibre a les llibreries habituals, o bé a amazon i a la Casa del Libro. Trobaràs sempre als millor preus:


I si t’estimes més la versió digital:

Un comentario sobre “La filla de la tempesta

  • el noviembre 10, 2019 a las 7:53 pm
    Permalink

    La filla de la tempesta et connecta desde el minut 1, de fàcil lectura, amb descripció molt detallada de la història. Magnifica novel.la que no et deixa indiferent. Entrellaça diferents temes com l´emigració del poble andaluç a Catalunya durant els anys 60, el primer amor adolescent de la protagonista Mariana, i la brutal riuada que va arrassar Terrassa el 25.09.1962. Lectura 100% recomenable.

    Respuesta

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *