La fugitiva

La Mireia és una dona de més de noranta anys que viu sola en un pis de Barcelona. Cada vegada més esquerpa, la Mireia només s’entén bé amb la seva néta, la Sònia. Mentre escolta els sorolls del carrer i espia els llogaters del pis del costat, rememora la seva vida i tot el que ha causat que la seva filla l?eviti tant com pot i que el seu fill no li parli des de fa molts anys. Gràcies als fets que la Mireia recorda, entendrem la seva solitud i el seu recel. Amb una mica de sort, un seguit de fets inesperats podria desembolicar una vida bloquejada des de fa molt anys

Blanca Busquets (Editorial PROA)

 

«La Fugitiva narra la història d’un personatge fascinant i ple de secrets. Amb una naturalitat extraordinària, la Mireia ens explica com va viure la seva joventut. Com el passat la va marcar de per vida fins a convertir-la en la Mireia actual, una dona de més de noranta anys, cada dia més esquerpa, que només s’enten amb la seva néta Sònia.
La Blanca Busquets ens va desvetllant els secrets de la història, combinant perfectament els pensaments del present amb els records del passat. Amb una narrativa fresca i vivaç aconsegueix que el lector connecti amb un personatge que conmou i seduex des del primer moment.» 

Cristina, Barcelona maig 2018

 

COMPARTIT PER: Llibres arreu del món (ABRIL DE 2018)

 

Compra aquest llibre a:

Un comentario sobre “La fugitiva

 • el agosto 31, 2018 a las 12:46 pm
  Permalink

  Cristina, Barcelona maig 2018

  La Fugitiva narra la història d’un personatge fascinant i ple de secrets. Amb una naturalitat extraordinària, la Mireia ens explica com va viure la seva joventut. Com el passat la va marcar de per vida fins a convertir-la en la Mireia actual, una dona de més de noranta anys, cada dia més esquerpa, que només s’enten amb la seva néta Sònia.
  La Blanca Busquets ens va desvetllant els secrets de la història, combinant perfectament els pensaments del present amb els records del passat. Amb una narrativa fresca i vivaç aconsegueix que el lector connecti amb un personatge que conmou i seduex des del primer moment.

  Respuesta

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *