L’ombra del dubte

RESENYA: L’ombra del subte

Per tal d’acabar amb l’assetjament i les greus acusacions d’ abús sobre els seu fills  que pateixen en Randolph i la seva dona Rebecca, el pare d’en Randolph  compleix vuit anys de condemna per homicidi. Un crim confessat com a mesura per aconseguir alliberar el seu fill Randolph del malson de viure just a sobre del seu maltractador, el senyor Tiberius, un home en atur que depen de les ajudes socials.

Un cop alliberat del seu veí, en Randolph fa examen de consciència. Reflexiona sobre el passat i sobre la seva relació de parella. Un passat marcat  per la por al  propi pare i a l’ús que en pugués fer de  la  seva colecció d’armes. 

La novel.la planteja una sèrie de qüestions ètiques i morals que obligarà el lector a reflexionar sobre la justícia, la protecció de l’estat de dret i sobre la societat actual, i a preguntar-se fins a on estaria disposat a arribar per protegir la seva família

SINOPSI: L’ombra del dubte

Moriries per la teva família, però… mataries per ella?

El senyor Tiberius era un home solitari, esquiu, petit i gras, que depenia de les ajudes socials i vivia en un llòbrec soterrani a sota d’en Randolph, la Rebecca i els seus fills. Infrahome, en deien. Tot i les correctes relacions inicials, la convivència entre la família i el misteriós veí es va veure aviat esberlada, primer per les cartes obscenes que l’home escrivia a la Rebecca; després per les denúncies falses de pederàstia amb les quals va incriminar la parella. Avui, el senyor Tiberius és mort, i el pare d’en Randolph compleix pena de presó per l’homicidi. Davant la indefensió jurídica i la inoperància policial, com havien de fer front a les mentides i a les repugnants acusacions?

L’ombra del dubte és una narració inquietant de terror domèstic i tortura psicològica que obligarà el lector a plantejar-se les pròpies pors i a explorar els racons més foscos de la nostra societat. Podem justificar la violència en casos d’assetjament o defensa pròpia? Hi ha cap altra alternativa a la desesperació més absoluta? Per si sola, l’ombra del dubte és ja una condemna. I la por ens transforma. Llegir més 

DIRK KURBJUWEIT (Som Ara Llibres)

 

Pots comprar aquest llibre a les llibres habituals, o a amazon y la Casa del Libro  sempre als millor preus:


I si t’estimes més la versió digital:

Un comentario sobre “L’ombra del dubte

 • el mayo 8, 2019 a las 2:21 pm
  Permalink

  Mònica, Barcelona, Abril 2019

  Per acabar amb l’assetjament i les greus acusacions d’ abús sobre els seu fills que pateixen en Randolph i la seva dona Rebecca, el pare d’en Randolph compleix vuit anys de condemna per homicidi. Un crim confessat com a mesura per aconseguir alliberar el seu fill Randolph del malson de viure just a sobre del seu maltractador, el senyor Tiberius, un home en atur que depen de les ajudes socials.

  Un cop alliberat del seu veí, en Randolph fa examen de consciència. Reflexiona sobre el passat i sobre la seva relació de parella. Un passat marcat per la por al propi pare i a l’ús que en pugués fer de la seva colecció d’armes.

  La novel.la planteja una sèrie de qüestions ètiques i morals que obligarà el lector a reflexionar sobre la justícia, la protecció de l’estat de dret i sobre la societat actual, i a preguntar-se fins a on estaria disposat a arribar per protegir la seva família

  Respuesta

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *