Passatge al nou món

Port de Barcelona, 1918. El transatlàntic Reina Victoria Eugenia està a punt de salpar rumb a Buenos Aires. A bord, la Berta Casals recorre els salons de primera classe descobrint-ho tot per primera vegada. Té els nervis a flor de pell, se’n va a Amèrica per no tornar. Un ric argentí que gairebé no coneix, don Julio Mitchell, l’espera per casar-se i convertir la Patagònia en la seva nova llar. Una vida a l’altra banda de l’oceà. Durant el llarg viatge coincidirà amb l’Abel, un noi que va conèixer en la seva vida d’abans, alhora que farà una nova amistat amb la filla d’una gran ballarina, la Irina Alexandrovna. Les dues noies compartiran converses, complicitats i un secret inconfessable que segellarà el seu destí per sempre. Gairebé setanta anys després,
la Berta explicarà a la seva néta Valentina la veritable història d’aquella travessia inoblidable.

Dues dones desconegudes que esdevindran les protagonistes d’aquesta història a alta mar, dues ànimes que compartiran no tan sols una travessia per l’Atlàntic sinó també una part essencial del seu destí.

TàNIA JUSTE (Columna Edicions)

 

COMPARTIT PER: Mireia (MAIG DE 2018)

 

Compra aquest llibre a:

Un comentario sobre “Passatge al nou món

  • el julio 20, 2018 a las 2:24 pm
    Permalink

    Lourdes. Pineda. Juliol 2018
    «M’ha encantat com l’autora descriu l’època on es desenvolupa la història. Un temps on la humanitat deixa enrere el món antic per entrar de ple en la modernitat. La història de la Berta m’ha atrapat des del primer moment. Una noia en aparença com tantes altres de la seva edat, excepte pel fet que ha decidit creuar l’ oceà per casar-se amb un home que ni tant sols coneix»

    Respuesta

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *